Domácí speciality
Domácí sýr
K zařazení této staré selské receptury do jídelního lístku, nás vedla její jednoduchost a nezaměnitelná chuť toho sýra. Čerstvé mléko se zahřeje na teplotu 37°C a za přidání dánského syřidla se odstření. V síti nám zůstává hotový sýr, který se nasolí a nechá se několik dní odležet. V tomto stavu převážíme sýr do restaurace, kde se nakládá do speciální směsi koření a česneku. Na kostičky nakrájený sýr tak leží několik dní v oleji, aby dostal tu správnou chuť a vy jste si mohli vychutnat tuto specialitu. Dobrou chuť!
Nejen domácí sýr, ale i …
veškeré uzeniny, které se vám u nás dostávají na stůl a nebo s nimi pracují naši kuchaři, nepocházejí ze žádného obchodního řetězce, ale od malého řezníka z okresu Rokycany. Pokud si chcete pochutnat na klobásách, tlačence nebo sulcu, ale hlavně na vynikajícím uzeném mase, vyberte si něco z naší nabídky od vynikajícího řezníka pana Františka Pejsara. Chtěl bych se předem omluvit za možné výpadky v sortimentu, protože se jedná o malé řeznictví a skoro domácí výroba tak nemusí pokrýt všechny požadavky.