• Restaurace Kopyto
  • Restaurace Kopyto
  • Restaurace Kopyto
  • Restaurace Kopyto
  • Restaurace Kopyto
  • Restaurace Kopyto
FB
TW
TA
MA

Otevírací doba

Pondělí 11 - 24
Úterý 11 - 24
Středa 11 - 24
Čtvrtek 11 - 24
Pátek 11 - 01
Sobota 12 - 24
Neděle zavřeno
ISIC
Sleva 10% pro držitele
ISIC, ITIC, ALIVE

Plzeňský restaurant Kopyto

Stylová tankovna s tradiční českou kuchyní a spoustou domácích specialit.

Plzeňský restaurant Kopyto byl otevřen na podzim roku 2010 v nově zrekonstruovaných prostorech nedaleko Riegrových sadů a stanice metra Náměstí Jiřího z Poděbrad. Díky úžasné členitosti zde mohl vzniknout stylový restaurant, kde si můžete posedět s přáteli, vychutnat si večeři ve dvou nebo si zafandit u plazmových obrazovek, kde můžete sledovat sportovní přenosy v HD kvalitě.

Zachování původních architektonických prvků v decentní kombinaci s moderním designem dodává restauraci osobitý ráz. Jako nekuřáci oceníte opravdu stavebně oddělený nekuřácký prostor (70 míst), přičemž kuřáci si mohou posedět v dvou velkých salóncích, kde na ně bude dýchat dřevěný interiér s krásnými cihlovými klembami (50 míst). Jako skvost můžeme nazvat zahrádku uvnitř vnitrobloku (80 míst), kde vedle vlastního grilu s udírnou naleznete i další bar v zastřešené části zahrádky, kde si můžete uspořádat krásnou letní párty. Ve všech prostorách restaurantu je připojení wi-fi zdarma a zásuvky u stolů na notebooky jsou také samozřejmostí. Všechny tyto prostory si může prohlédnout ve virtuální prohlídce.

Určitě oceníte umění kuchařského kolektivu pod vedením šéfkuchaře Josefa Malého, který prošel několika renomovanými pražskými restauracemi, než zakotvil v Plzeňském restaurantu Kopyto. Jeho umění a zkušenosti jen podtrhují kladený důraz na kvalitu a servis pokrmů. Můžete si vychutnat tradiční českou kuchyni, lahodné steaky z jihoamerických býčků nebo speciality ze zahradní udírny nebo grilu na uhlí. A jelikož domácí suroviny jsou základ, tak zde naleznete také např. domácí kravský sýr nebo vlastní červené brambory, ze kterých nejsou jen přílohy, ale třeba skvělé lupínky k pivečku. A jestli máte rádi opravdu čerstvou specialitu, tak se každou středu můžete těšit na staročeskou kachničku, kterou pro vás v 19 hodin vyndavají z trouby. A stejně tak ve čtvrtek uzená krkovička ze zahradní udírny a v pátek jehněčí kolínko.

Plzeňský Prazdroj čepovaný z tanku to je to nejlepší, co můžete ochutnat. Všichni pivaři ví, jaké jsou ty přednosti pivečka z tanku, tak si ho vychutnejte v plné kvalitě. Vedle Prazdroje najdete na našem čepu ještě černého Kozla, pšeničného Fenixe, nealkoholický Birell a jako novinku z plzeňského portfolia si můžete dát Cider Kingwood podávaný na ledu.

Pokud plánujete firemní večírek, raut, oslavu narozenin nebo svatbu, vše pro vás velice rádi připravíme. A to včetně ozvučení, osvětlení nebo karaoke.

A nemusí to být jen v naší restauraci, ale s cateringovými službami rádi přijedeme i za vámi.

Co říci na závěr? Ať už dostanete chuť na skvělé pivečko, sklenku výborného moravského vína nebo na kulinářský skvost z díla našich kuchařů, rádi Vás přivítáme v Plzeňském restaurantu Kopyto.

S přáním skvělého gastronomického zážitku v našem podniku

Pavel Protiva